15 лист. 2019 р.



Душевні книги, Які "візьмуть за душу"

1 "Білий Бім Чорне вухо", Гавриїл Троепольскій 

Чудова, душевна книга про відданість доброго сетера життя без людіні. Коли власник Біма потрапляє в лікарню, собаку тимчасово передаються сусідці, но Бім збігає на Пошуки господаря. Йому Належить зустріті різніх людей: добрий и жорстокости, чуйніх и егоїстічніх. Чи не чекайте Щасливої ​​кінцівкі в Дусі голлівудськіх фільмів …

2 "Частка людини", Михайло Шолохов 

Ми бачим трагедію простого шофера, якому довелося розлучітіся з гаряче улюбленого сім'єю и піті на фронт. На війні чоловік переживши Чима жахів, но бажання вернуться до сім'ї всегда надавало Йому сили даже тоді, коли будь-який Інший Вже особисто наклав би на себе руки. В результате Андрію Соколову вдається втекті з полону и вернуться додому, де его чекає гіркоту Розчарування и нова надія.

3 "Три товариші", Еріх Марія Ремарк 

Культовий роман Ремарка демонструє трагедію так званого «втраченого покоління». Альо прінадність Класичний творів в тому, что порушені в них питання Актуальні для всіх епох. Іншімі словами, шкірних Наступний поколение может стать «Втрачений». У Книзі показані страждань людей на тлі економічної кри, Який Незабаром приведе до однієї з найкрівавішіх воєн в історії людства.

4 "Маленький принц", Антуан де Сент-Екзюпері 

Добра казка чітається на одному діханні в будь-якому віці. Цей твір дихає ніжністю, людяністю и безмежної мудрістю. Подорожуючі від одного астероїда до Іншого разом з маленьким принцом, ми бачим дорослих очима дитини, дізнаємося в них самих себе и свои негатівні РІСД. Від цього становится сумно до сліз.

5 "Хлопчик в смугастій піжамі", Джон Бойн 

Непередавані сумна книга про ті, як чисті серця дітей, Які страждають від діянь дорослих. У центрі сюжету дружба двох хлопчиків: сина німецького офіцера и в'язня концтабору. У Бруно и Шіуеля даже дні народження збігаються. Їм весело и цікаво разом. Бруно Щодня приходити до огорожі, щоб пограті зі своим другом в смугастій піжамі. Одного разу ВІН вірішує переодягтіся и перелізті за паркан. Альо ВІН даже НЕ підозрював, яка частка чекає в'язнів табору …

6 "Винні зірки", Джон Грін 

Зворушліва історія про 16-річній дівчіні, яка намагається жадібно увібраті в собі всі радощі життя, поки важка хвороба НЕ звелено ее в могилу. Хейзел знайомиться з Огастусом (теж Важко Хворов) и между молодими людьми спалахує спершись дружба, а потім и більш Глибоке почуття. Прагнучі дізнатіся кінцівку полюбити Їм книги, хлопці відправляються в Амстердам на зустріч з письменником. Ось только поїздка может стать последнего стане в нагоді в жітті хлопців.

Немає коментарів:

Дописати коментар